Over Cladans

Per 1 februari 2019 heb ik het stokje overgenomen van Claudia Grimberg. In maart 2010 heeft zij dansschool Cladans opgericht en samen met het team heeft zij ervoor gezorgd dat Cladans een begrip is geworden in Borne. Het voelt als een eer om haar passie voort te mogen zetten.

Claudia is op zondag 14 juli 2019 overleden aan de gevolgen van haar ziekte. Dankbaar voor wat zij heeft betekend voor Cladans en voor ons docenten, zullen wij haar altijd in ons hart dragen. Wij zullen ons uiterste best doen om haar passie levend te houden. Wij verliezen een mooie, prachtige, sterke vrouw en een vriendin.

 

Ik benĀ  op 13-jarige leeftijd begonnen met dansen. Van mijn 19e tot mijn 29ste heb ik gedanst in een showdans/demogroep en heb ik een aantal jaren jazzdans gegeven aan volwassenen. Ook heb ik met veel plezier verschillende groepslessen verzorgd in een sportcentrum, waar ik 23,5 jaar heb gewerkt. Cladans biedt een mooie combinatie van dans, sport en bewegen en biedt een gevarieerd lesaanbod voor jong en oud. Bij ons staat gezelligheid voorop en onze lessen zijn laagdrempelig, zodat iedereen met en zonder ervaring mee kan doen. Samen met het team hoop ik onze passie te kunnen delen met de leden. Graag tot ziens in een van onze lessen of workouts.

Hartelijke groet,

Team Cladans/Eugenie Leferink

 

  • Eerste (proef)les gratis!
  • Gedreven enthousiast team
  • Gevarieerd lesaanbod voor jong en oud
  • Opzegtermijn van 1 kalendermaand
  • Scherpe tarieven
  • Altijd gezellig

Lees meer over Cladans