Terug naar alle lessen

Total Dance Workout

Als je van dansen houdt en tegelijk een stevige work-out wilt doen, dan is een Total Dance Workout iets voor jou! TDW is voor iedereen geschikt en in de lessen wordt gebruik gemaakt van de basispassen van verschillende Latijns-Amerikaanse dansstijlen, aangevuld met eigentijdse choreografieën. Omdat je de lessen op je eigen niveau kunt doen maakt leeftijd niet uit. Cladans heeft dames van 16 t/m 75 jaar aan het dansen in de volwassenen lessen.
Dus heb je geen zin in de sportschool, maar heb je wel zin om te dansen, zweten en swingen? Kom dan een keer meedoen!

Dansen is heel gezond!

Overgewicht wordt bij volwassenen en bij kinderen een steeds groter probleem. Dansen is een goede manier om hier iets aan te doen. Door de intensieve les krijg je veel beweging, verbrand je vet en werk je aan je conditie!

Donderdag Total Dance Workout VOL.

I.v.m. Corona hebben wij op de donderdagavond helaas een stop gezet. Omdat Cladans een max aantal dansers in de zaal hanteert en wij de  leden graag de mogelijkheid willen bieden om zoveel mogelijk  op hun vaste uur te kunnen dansen. Wij hopen op uw begrip.

Vraag proefles aan Schrijf je nu in!

Lestijden

Vraag proefles aan

Voordat je je definitief aanmeldt voor een les mag je natuurlijk altijd eerst een proefles meedoen. Door onderstaand formulier in te vullen, weten wij ook dat je een proefles komt volgen.

  • Eerste (proef)les gratis!
  • Gedreven enthousiast team
  • Gevarieerd lesaanbod voor jong en oud
  • Opzegtermijn van 1 kalendermaand
  • Scherpe tarieven
  • Altijd gezellig

Lees meer over Cladans